Beste kleine mini barbecue van [y] (2024)

Welkom bij de Top 6 beste mini barbecues en draagbare barbecues. Het is waarschijnlijk zomer als je dit artikel leest. De zomer is de perfecte tijd om te barbecueën. Dus gooi deze kleine barbecues in de kofferbak van je auto, ga naar een mooi plaatsje met je familie en het feest kan beginnen. We hebben houtskool en gas opties. Dus er is iets voor de mensen die het op de originele manier willen doen en voor de mensen die van gemak houden.

Dit zijn de 6 beste kleine mini bbq’s van 2024:

1. LotusGrill Classic Kleine mini Tafelbarbecue

Beste kleine mini barbecue van [y] (1)

Vergeet het wapperen om de vlammen hoger te krijgen. Deze bekroonde mini bbq gebruikt een ingebouwde ventilator. Die ventilator werkt op batterijen om het geheel op kooktemperatuur te krijgen in drie en een halve minuut. Zonder verstikkende rook in het proces. Bovendien gaat hij tot een uur lang door met grillen op maar een handvol houtskool. LotusGrill werkt door het maken van een blaas effect dat koele lucht over de houtskool dwingt.

Verkrijgbaar in zeven vrolijke kleuren en ideaal voor kleine veranda’s, balkons, campings, picknicks en boten. De 32 cm lange grill is goed voor maximaal vier hongerige mensen. Er is ook een £89 Fondue Grill Accessoire Kit voor, waarmee je heerlijke, jaren 70, continentale maaltijden die je kunt bereiden. Nou, hoe goed kun je het hebben!

2. Jamie Oliver Adventurer Houtskoolbarbecue

Beste kleine mini barbecue van [y] (2)

De ouder wordende mini bbq Jamie Oliver heeft zijn culinaire kennis toegepast op een draagbare merknaam. Die heeft heel wat unieke ontwerpeigenschappen, waaronder een gebogen grillplaat die voorkomt dat voedsel in het inferno terechtkomt. Ook heeft hij een afneembare houtskool container, verstelbare ventilatieopeningen, deksel sloten voor eenvoudig transport en een dikke rubberen deksel greep die je hand niet verschroeit als je hem vastpakt. Vanwege deze functies is de Jamie Oliver een echte aanrader.

De Adventurer is een ontwijkende bediening (gebruik gewoon de lange hendel om de luchtinlaatopeningen te openen of te sluiten), groot genoeg voor ongeveer 16 worsten. Hij is ook licht genoeg om mee te nemen naar een strand, camping of picknickplaats naar keuze. (zolang het maar niet te ver is om te lopen). Je moet natuurlijk niet naar het strand als er veel wind staat, want dan waait al het zand over je eten heen. Het is ook perfect voor kleine patio’s of als tweede stand-by barbecue.

3. Barbecook Joya Startpakket Houtskoolbarbecue Mini BBQ

Tafelgrillen heeft twee belangrijke voordelen. Het is leuker om je eigen stukken te grillen en het is veel gezelliger. Zeker voor de persoon die normaal achter de mini bbq aan het klungelen is. Dan hoeft hij geen uur te worstelen met aangebrand eten. Of met eten dat door het rooster is gevallen.

Deze elegante vierpersoons mini barbecue maakt gebruik van een eenvoudig houtskoolblokje, een 26cm roestvrijstalen grill en een kopje water om de tafel te redden van het verschroeien. Je kunt de Barbecook Joya niet echt over de top noemen, maar het kookt het eten perfect.

De aantrekkelijke witte keramische basis van de Joya blijft koel aanvoelen, terwijl de gasten op hun eigen kebab en gesneden biefstuk slaan met behulp van de meegeleverde bamboe tang. Een handvol houtskool brengt je op gang.

4. Everdure Cube Mini Barbecue Houtskool

Beste kleine mini barbecue van [y] (4)

De Cube is het goedkoopste en kleinste model in mini barbecues met gasbarbecues van het merk Heston Blumenthal. Het is een mooi ontwerp en heel verfijnt.

De draagbare houtskoolbrander is niet voorzien van een technologische doorbraak, want het is in feite slechts een vierkante bak met een ondiepe houtskool bak en een stalen rooster erop.

Dus wat je hebt, is een goede barbecue die ook goed draagbaar is. De meeste van de anderen in deze lijst, ook al uitstekend in het koken, zijn ofwel een beetje dun, of niet goed draagbaar als je hem uit uw auto heeft gehaald.

Als gevolg daarvan biedt de Everdure natuurlijk alleen maar genoeg voor een romantische picknick voor twee persone. Maar het zal wel een stijlvolle en smakelijke picknick zijn.

5. Cobb Premier Houtskoolbarbecue

Beste kleine mini barbecue van [y] (5)

Dit is een van de meest veelzijdige op houtskool gestookte mini barbecues op de markt en een van de meest efficiëntste.

Uitgevonden in Zuid-Afrika, is de stevige, waterkoker achtige Compact Cobb een kleine, draagbare, cilindervormige eenheid die een hele kip kan grillen, braden, bakken en zelfs roosteren, als het een kleine is.

Het geheim zit hem in een gecontroleerd ventilatiesysteem dat de briketten (of Cobb’s eigen Cobblestones) meer dan drie uur lang op vurige temperatuur houdt. Zonder dat er warmte wordt overgedragen op de buitenmantel van de mini BBQ.

Dit model wordt geleverd met een te gladde, met teflon gecoate bakplaat, maar er zijn nog veel meer grill toebehoren verkrijgbaar. Een top koopje voor buitenfeesten, schippers en camping gangers.

6. Weber Q 1200 Kleine Mini Barbeque

Beste kleine mini barbecue van [y] (6)

De meeste professionele koks kiezen voor houtskool boven gas, maar soms is gas beter, zoals op een camping, in het lokale park of misschien op het dek van je jacht.

Dit draagbare model maakt gebruik van kleine, gemakkelijk verkrijgbare, wegwerpbare camping gaspatronen en is voorzien van een porseleinen geëmailleerd, gietijzeren kookrooster dat groot genoeg is voor zes of meer plaatsingen, een hoog aluminium deksel met ingebouwde thermometer, twee uitklapbare bijzettafels en een piëzo-ontsteking met drukknop.

Hij is verkrijgbaar in een reeks koele kleuren, waaronder oranje, fuschia roze, groen, blauw en paars.

Wat is de beste kleine mini barbecue van 2024?

De Lotusgrill tafelbarbecue heeft de afgelopen jaren de barbecuemarkt verstoord met een zeer indrukwekkend effect. Het is een mooie kleine mini barbecue, die voor iedereen geschikt is. Maar sluit de uitstekende nieuwe Everdure Cube niet uit, onze topkeuze voor kampeerders en schippers.

Wie geïnteresseerd is in mini barbecues zal waarschijnlijk niet verbaasd zijn dat we ook grote fans zijn van de Weber Q W1200. Weber is niet voor niets de nummer één van de wereld en zijn grills zijn een zeer, zeer veilige keuze.

Maar er zijn genoeg andere geweldige opties hier en wat je ook kiest, ze zijn allemaal competities voor een wegwerp aluminium bakje dat je ophaalt bij de ingang van de supermarkt.

Waarop letten bij het kopen van een kleine mini bbq?

Eerst moet je beslissen of je houtskool of gas wilt gebruiken.

Dit maakt een verschil in smaak, want gas zorgt niet voor de rokerige smaken die je alleen met houtskool en hout krijgt. Gas heeft zeker zijn plaats in termen van consistentie en gemak bij het buiten koken, maar het vermindert ook de authenticiteit van het resultaat.

Ten tweede moet je uitkijken naar de grootte van de grill met deze draagbare apparaten. Je moet ook kijken naar hoeveel ze wegen als je echt op zoek bent naar iets wat je naar het strand kunt dragen.

Ook wil je niet iets wat je kunt dragen, maar je kunt niet koken wat er gekookt moet worden, vooral als dat betekent dat je twee of drie partijen moet koken. Dat is niet leuk.

Er zijn verschillende manieren van koken op een mini barbecue. Zonder deksel staat bekend als grillen of direct koken.

Je moet het voedsel in de gaten houden. Het is moeilijk en snel en er bestaat het gevaar dat het te snel gaar wordt of verbrandt. Indirect koken onder een deksel is wat puristen een goede mini barbecue noemen. De rook gebruiken om te smaken en het kookproces te vertragen. Probeer met behulp van een plantenspuit of mister eventuele flare-ups te temmen.

Ben Tish, chef-kok-directeur van de Salt Yard Group, geeft zijn oordeel over die eeuwenoude vraag. Wat is het beste? Houtskool of briketten? Met houtskool krijg je een betere smaak of bindmiddelen in zitten om de smaken te maskeren of te vertroebelen.

De meeste houtskool is afkomstig uit Zuid-Afrika en zal zijn samengeperst, zodat het beter reist en niet kapot gaat tijdens het transport. Ik stel voor om Britse houtskool te gebruiken die veel lichter is en beter brandt. Appel, hazelaar en eik hebben allemaal hun verschillende smaakkwaliteiten.”

Bron: https://www.t3.com/features/best-small-barbecue

Naamsvermelding: Derek Adams

Was dit artikel behulpzaam?

Laat ons weten of je de post leuk vond. Dat is de enige manier waarop we kunnen verbeteren.

Beste kleine mini barbecue van [y] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5497

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.