Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (2024)

Op zoek naar een kleine, handzame barbecue? Wij selecteerden 10 handige, kleine BBQ's ideaal voor balkon, tuin, het park of op vakantie.

Door Marit Hogendoorn

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (1)

We bedanken de weergoden op onze blote knietjes voor de heerlijke temperaturen die we momenteel beleven. En bij zon en zomers weer, hoort natuurlijk ook binnenkort een barbecue. Heb jij beperkte ruimte op je terras, balkon of in de tuin? Of neem je graag een handzame, kleine BBQ mee naar het park of op vakantie? Wij selecteerden in dit artikel 10 handige, kleine barbecues die de moeite waard zijn.

Kleine barbecue

In sommige gebouwen is er helaas een barbecue verbod. Daarom is het wel handig om eerst te kijken welke toestellen er voor je appartementencomplex, of in het park zijn toegestaan. In sommige gebouwen woon je ook heel dicht op elkaar, ga vooraf dan ook eerst even langs om ze te waarschuwen en probeer te barbecueën met zo min mogelijk rook. Breng eventueel een lekkernij bij je buren langs, dat doet het altijd goed! Ben je klaar om je vlees, vis of vega gerechten te barbecueën op het balkon? JAN zet de beste kleine barbecues voor je op een rij. Van een elektrische barbecue en gas barbecue tot aan een kleine houtskoolbarbecue, de beste vind je hier.

Op zoek naar een heerlijk gerecht recept? JAN tipte eerder hoe je een gegrilde ribeye kunt klaarmaken op de barbecue.

Dit zijn de 10 beste kleine barbecues:

1

Weber houtskoolbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (2)

Barbecueën op het balkon of in de wijde natuur? Het kan allemaal met deze on-to-go houtdskoolbarbecue. Dankzij de stevige pootjes blijft hij stabiel op de grond staan. Daarnaast krijg je er een briketten maatbeker bij, zodat je veilig de juiste hoeveelheid briketten aan de barbecue toevoegt. Velen zijn je al voor gegaan en zijn er dol op!

€ 94,49 € 81

SHOP NU

2

Barbecook Houtskoolbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (3)

Deze compacte houtskoolbarbecue van barbecook zorgt ervoor dat je rookvrij op je balkon kan grillen. De ingebouwde ventilator zorgt voor een constant regelbaar vuur. Bovendien heb je niet veel houtskool nodig om hetzelfde resultaat te krijgen. Verruil je je balkon liever voor het park of wil je hem meenemen op vakantie? Dat kan!

€ 139

SHOP NU
Vegetarisch gerecht voor op de BBQ? Probeer eens deze overheerlijke portobello burger.

3

Artola gas & houtskool tafelbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (4)

Met slechts twee aanpassingen wordt deze hybride barbecue een draagbare tafelbarbecue die ook op gas kan branden. De voet kan gebruikt worden als deksel, wat het opbergen hiervan een stuk gemakkelijk maakt. Voor extra gemak krijg je bij deze gas tafelbarbecue een grill met spieshouder, die overigens vaatwasmachinebestendig is.

€ 145

SHOP NU

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Outdoorchef Mini Elektrische barbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (5)

Op zoek naar een fijne, kleine elektrische barbecue? Dan komt deze als geroepen. Hiermee kan je zonder gedoe de lekkerste grill gerechten maken. Een kwestie van de stekker in het stopcontact en grillen maar! Voor extra veiligheid staat de barbecue stabiel op een nylon frame. De twee zijtafels zorgen voor wat extra werkruimte tijdens het grillen. Door het compacte formaat is deze elektrische barbecue ideaal om op het balkon te gebruiken of mee te nemen!

€ 299

SHOP NU

5

Borreti houtskoolbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (6)

Deze kleine houtskoolbarbecue is door zijn formaat en draagbeugels gemakkelijk te verplaatsen. De twee luchtroosters zorgen voor de juiste luchttoevoer zodat de briketten of houtskolen blijven branden.

€ 199

SHOP NU

6

Yakiniku grillbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (7)

Geniet van een heerlijk zomeravond tijdens een keramische barbecue. Deze Shichirin is een compacte en veelzijdige Japanse BBQ die je makkelijk kunt meenemen of verplaatsen.

€ 278

SHOP NU

BBQ recept: Gegrilde groenten

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Weber houtskoolbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (8)

Ben je op zoek naar een houtskoolbarbecue die makkelijk te verplaatsen en te reinigen is, en een ruim grilloppervlakte heeft? Dan is dit model iets voor jou. De kuip en de deksel zijn gemaakt van porselein, waardoor de barbecue ook nog eens luxe oogt.

€ 104,99 € 94,99

SHOP NU

8

Cadac gas barbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (9)

Bereid jij liever je gerechten met een gas barbecue? Dan raden we je deze lichtgewicht gas barbecue van Cadac aan. Doordat de barbecue een klein formaat heeft en niet al te zwaar weegt, kun je hiermee prima op je balkon, of in het park barbecueën. Tevens de ideale barbecue om mee te nemen op vakantie. Bovendien heeft het een kookoppervlak dat breed genoeg is om meerdere stukken vlees tegelijkertijd te grillen.

€ 199

SHOP NU

9

Steba elektrischebarbeque

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (10)

Bij een mooie zomeravond hoort een lekkere zomerse barbecue maaltijd! Deze elektrische barbecue zorgt voor een gezonde manier van grillen. Dit komt doordat het voorzien is van een lekbak, die het vet opvangt. Bovendien heeft het een snelle verwarming en een hoge grill temperatuur, waardoor het extra makkelijk te gebruiken is.

€ 236,95

SHOP NU

Advertentie - Lees hieronder verder

10

Cobb houtskoolbarbecue

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (11)

Voor echte lekkerbekken is er nog deze minikeuken van Cobb voor op tafel. Je kunt er op bakken, grillen, braden en koken! De deksel zorgt ervoor dat de warme lucht blijft circuleren, voor de perfecte bereiding. Bovendien is hij heel veilig in gebruik en door zijn formaat ideaal om overal mee naar toe te nemen. Heb je een balkon of ben je deze zomer te vinden op de camping, boot of in het park? Dan is deze houtskoolbarbecue een echte uitkomst!

€ 169

SHOP NU

Deze 10 kleine barbecues zijn ideaal voor balkon, tuin of in het park (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5501

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.